Wildcollege: klein wild Written by , december 10th, 2015 Meesterkok Theus de Kok is een wildspecialist. Hij is dan ook al ruim veertig jaar te vinden in de keuken […]
Wildcollege: groot wild Written by , december 10th, 2015 Wat is groot wild en wanneer is het beschikbaar? Meesterkok Theus de Kok, al ruim veertig jaar verbonden aan het in […]
Wild: scharrelvlees van nature Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2015 Waarom horen we zoveel over scharrelvlees en zo weinig over wild, vraagt Peter Klosse van restaurant De Echoput zich af.
Wil Demandt: steak tartare au couteau, Waddenoester & pommes allumettes Written by Ronald Hoeben, juli 22nd, 2022 Wil Demandt, de legendarische patron cuisinier van het Amsterdamse restaurant Bordewijk, maakt een klassieke, met het mes gesneden steak tartare […]
Wil Demandt: onglet aux échalottes Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2022 Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam (1985-2018), maakt een Parijse klassieker: onglet aux echalottes alias […]
Wil Demandt vult een speenvarken Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2019 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar zijn restaurant Bordewijk in de Jordaan in Amsterdam. Met zijn robuuste kookstijl […]
Wil Demandt maakt zuurkool Royale met gerookte vis en schelpjes (deel 2) Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Cuisinier Wil Demandt maakt de zuurkoolschotel af waaraan hij in Deel 1 begon. De schelpen worden gegaard en er wordt […]