Zomerse Granaatappelsalade Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2016 De bessen van de rode granaatappel zijn friszuur en door hun knapperige textuur uitstekend geschikt voor een zomerse salade met […]
Tartelette van garnalen Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2024 Raymond Plat en Kwinten Albertijn van restaurant Troef in Amsterdam maken een heerlijke garnalensnack op basis van sommige van de […]
Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]
Falafel (deel 1 van 5): de ballen zelf Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]
Aspergepasteitje Written by Ronald Hoeben, april 15th, 2022 Eva Posthuma de Boer maakt een pasteitje met asperge-ragout en ei. Een paasrecept dat je tot eind juni kunt serveren. […]
Rib roast, cave man style Written by Ronald Hoeben, augustus 15th, 2019 Frans Bon, chefkok en maaltijdontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, bedrijft de oervorm van barbecuën door het vlees simpelweg direct in het […]
Pommes Pont Neuf Written by eheroes, december 16th, 2014 Zowel de Belgen als de Fransen claimen het geestelijk vaderschap van patates frites als street food. Het moet in elk […]