Zomerse Granaatappelsalade

De bessen van de rode granaatappel zijn friszuur en door hun knapperige textuur uitstekend geschikt voor een zomerse salade met […]

Tartelette van garnalen

Raymond Plat en Kwinten Albertijn van restaurant Troef in Amsterdam maken een heerlijke garnalensnack op basis van sommige van de […]

Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]

Falafel (deel 1 van 5): de ballen zelf

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]

Aspergepasteitje

Eva Posthuma de Boer maakt een pasteitje met asperge-ragout en ei. Een paasrecept dat je tot eind juni kunt serveren. […]

Rib roast, cave man style

Frans Bon, chefkok en maaltijdontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, bedrijft de oervorm van barbecuën door het vlees simpelweg direct in het […]

Pommes Pont Neuf

Zowel de Belgen als de Fransen claimen het geestelijk vaderschap van patates frites als street food. Het moet in elk […]