Krokante frites uit de oven van Maroeska Metz

In de zoektocht naar krokante frites uit de oven, dus zonder airfryers of friteuses heeft ontwerper/kunstenaar/kookboekauteur Maroeska Metz een mijlpaal […]

Krokant Gebakken Mul

Het aanbrengen van een krokante korst op een teer visfileetje is een fraaie techniek die niemand minder dan Paul Bocuse […]

Kroepoek maken

In Pascal Jalhay’s  versie van Saté Ajam speelt kroepoek een rol. Het is een wonderlijk product dat je betrekkelijk eenvoudig […]

Kreeftenbisque

Het is een onweerstaanbaar voorgerecht op de menukaart: kreeftenbisque. Maar je krijgt lang niet altijd de soep krijgt waar je […]

Kreeft Thermidor maken

Frans Bon, chefkok en productontwikkelaar van Apollo/Solina, maakt een klassieke kreeftbereiding: Homard Thermidor. Gebaseerd op het recept van Auguste Escoffier, […]

Kreeft en merg

Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]

Krakelingen maken

Patissier Cees Holtkamp maakt krakelingen. Voor het recept voor het bladerdeeg waarmee je krakelingen kunt maken, kijk eens naar de […]