Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks

Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]

Veganistische hamburger

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een veganistische hamburger op basis van een kruidenmix met tarwe die […]

Garnaalkroket uit Oostende

Bereiding Laat de boter in een steelpan smelten en doe er de helft van de garnalen bij Laat de garnalen […]

Crêpes Suzette

Crêpes Suzette gemaakt door Tom Kellerhuis. RECEPT 150 g patentbloem 2 eieren 3 dl melk 7 g poedersuiker snufje zout […]

Tafelmessen

Nu zo langzamerhand iedereen geïnvesteerd heeft in een duur, professioneel koksmes, richten de begerige blikken zich naar de betere tafelmessen. […]

Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart

In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]

Cees Holtkamp maakt harde wenerdeeg

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp harde wenerdeeg, waar de bodem van veel taarten uit bestaat, niet in […]