Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2022 Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]
Veganistische hamburger Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2020 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een veganistische hamburger op basis van een kruidenmix met tarwe die […]
Garnaalkroket uit Oostende Written by eheroes, december 15th, 2014 Bereiding Laat de boter in een steelpan smelten en doe er de helft van de garnalen bij Laat de garnalen […]
Crêpes Suzette Written by eheroes, december 15th, 2014 Crêpes Suzette gemaakt door Tom Kellerhuis. RECEPT 150 g patentbloem 2 eieren 3 dl melk 7 g poedersuiker snufje zout […]
Tafelmessen Written by Ronald Hoeben, maart 2nd, 2017 Nu zo langzamerhand iedereen geïnvesteerd heeft in een duur, professioneel koksmes, richten de begerige blikken zich naar de betere tafelmessen. […]
Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2024 In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]
Cees Holtkamp maakt harde wenerdeeg Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2017 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp harde wenerdeeg, waar de bodem van veel taarten uit bestaat, niet in […]