Brood bakken (deel 6 van 6, slot): narijs en bakken Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Vegan burgers van biet of wortel Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2021 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz beet zich vast in het concept van de vegan burger. Anders dan bij de vertrouwde hamburger is […]
Noordzeekrab met ganzenlever Written by , mei 7th, 2015 Noordzeekrab is een wild, onbedreigd product dat ook nog heel betaalbaar is. Het slechte nieuws is dat je er in […]
Boudin blanc (worst) van vis Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Boudin blanc is een zachte worst die je kunt bakken. Adriaan van Raab van Canstein maakt daarvan een elegante variatie […]
10 moestuintips van van Jacques Hermus Written by Ronald Hoeben, april 29th, 2022 Jacques Hermus schreef het boek Oogsttuinen, een uitgebreid boekwerk over moestuinen van vroeger en nu. Voordat we zelf voor de […]
Mari Maris: Rode paprika’s roosteren Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Mari Maris, auteur van o.v.a. De Groentebijbel, laat zien hoe je het best paprika’s kunt roosteren. Ze vertelt waarom er […]
Gestoomde oester met zwarte bonensaus Written by , september 17th, 2015 De Nam Kee oester die je op de Amsterdamse Zeedijk kunt eten heeft door het gelijknamige boek en film (De […]