Baba au rhum van Cees Holtkamp

De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]

Griesmeelpudding van Cees Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]

Kun je kaas invriezen?

Technisch gesproken kun je bijna alles invriezen, maar of kaas invriezen nou een goed idee is? Wat is het effect […]

Ratatouille van Mari Maris

Groentengodin Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel, maakt een traditioneel Provencaals gerecht dat vaak een bijgerecht is: ratatouille. Het […]

Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue

Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]

Gezonder leven? Wat moet je doen (en laten)

Wat moet je doen als je gezonder wilt leven? De Universiteit van Nederland laat regelmatig interessante sprekers hun kennis delen. […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 1

De pata negra hammen in al hun kwaliteitsklassen zijn inmiddels een begrip geworden, maar er zitten natuurlijk nog veel meer […]