Kalfswangetjes uit de oven Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 In de keuken van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt Meesterslager Johan van Uden kalfswangetjes in de oven. Dat doet hij […]
Kalfstong met tomatensaus Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2020 In de slagerij van Chateaubriand in Heemstede maakt Meesterslager Johan van Uden een klassiek gerecht: kalfstong met tomatensaus. Kalfstong koud […]
Kalfstartaar Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2016 René Tichelaar, patron cuisinier van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos, maakt een fraai voorgerecht van kalfstartaar met Parmezaanse kaas […]
Kalfstajine Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Bereiding Begin met het vlees in gelijke delen te snijden zodat het even snel gaart, doe wat olijfolie in de […]
Kalfssukade met pasta en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2017 Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]
Kalfssukade met hutspot Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2017 Een kalfssukade is een smakelijk stuk vlees vlees voor een redelijke prijs. Van zo’n sukade kun je biefstuk snijden, maar […]
Kalfssukade Written by , januari 23rd, 2017 Bart van Berkel maakt een kalfssukade waarin azijn als smaakversterker en als vleesvermalser wordt ingezet.