Kalfswangetjes uit de oven

In de keuken van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt Meesterslager Johan van Uden kalfswangetjes in de oven. Dat doet hij […]

Kalfstong met tomatensaus

In de slagerij van Chateaubriand in Heemstede maakt Meesterslager Johan van Uden een klassiek gerecht: kalfstong met tomatensaus. Kalfstong koud […]

Kalfstartaar

René Tichelaar, patron cuisinier van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos, maakt een fraai voorgerecht van kalfstartaar met Parmezaanse kaas […]

Kalfstajine

Bereiding Begin met het vlees in gelijke delen te snijden zodat het even snel gaart, doe wat olijfolie in de […]

Kalfssukade met pasta en paddenstoelen

Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]

Kalfssukade met hutspot

Een kalfssukade is een smakelijk stuk vlees vlees voor een redelijke prijs. Van zo’n sukade kun je biefstuk snijden, maar […]

Kalfssukade

Bart van Berkel maakt een kalfssukade waarin azijn als smaakversterker en als vleesvermalser wordt ingezet.