Aardappel in de Arabische Keuken

Net als de Hollandse keuken kan ook de Marokkaanse keuken niet zonder aardappels, al was het maar om er de […]

Test: de Blackbeard pan

Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]

Advocaat maken

BENODIGDHEDEN bain marie INGREDIENTEN 1/2 vanillestokjes 100 g eidooiers (4 à 5 stuks) 100 g fijne kristalsuiker 1 g zout […]

Terrine-college Deel 4

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]

Kaas Crackers

James Brown stond bekend als The Hardest Working Man in Showbusiness, maar Bert van Buschbach (@chefbertus) is misschien wel de […]

Asperges Tel Aviv style

Voor zijn boek TLV verzamelde Jigal Krant recepten en verhalen uit Tel Aviv. Dat leverde talloze innovatieve, vaak vegetarische maar […]

Vlaamse frietkotten

Petra Possel bespreekt een fotoboek vol Vlaamse frietkotten. De kraampjes verdwijnen in rap tempo uit het Belgische straatbeeld. Gelukkig registreerde […]