Kalfsschnitzel maken (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]
Kalfsschnitzel maken Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2016 Het best bewaarde slagersgeheim is het tumblen van vlees: een simpele techniek waarbij aan vlees vocht toegevoegd wordt. Dat leidt […]
Kalfsoog, het vergeten koekje Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Als altijd bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een ‘vergeten’ koekje: kalfsogen. Gemaakt van progresbeslag en gevuld met […]
Kalfslever met uien, appel en spek Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Cuisinier John Fagel (1930-2010) was een specialist in de bereiding van orgaanvlees. Ben van Geelen, chefkok van restaurant Anna in […]
Kalfslever met linzen, paddenstoelen en koffie Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2019 Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij […]
Kalfslever met appel en ui (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefs van VanDrie Group, maakt kalfslever met gebakken appel en ui, een klassieke combinatie. In […]
Kalfslever met appel en ui (directors cut) Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]