Kalfsschnitzel maken (korte versie)

Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]

Kalfsschnitzel maken

Het best bewaarde slagersgeheim is het tumblen van vlees: een simpele techniek waarbij aan vlees vocht toegevoegd wordt. Dat leidt […]

Kalfsoog, het vergeten koekje

Als altijd bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een ‘vergeten’ koekje: kalfsogen. Gemaakt van progresbeslag en gevuld met […]

Kalfslever met uien, appel en spek

Cuisinier John Fagel (1930-2010) was een specialist in de bereiding van orgaanvlees. Ben van Geelen, chefkok van restaurant Anna in […]

Kalfslever met linzen, paddenstoelen en koffie

Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij […]

Kalfslever met appel en ui (korte versie)

Edgar Buhrs, een van de chefs van VanDrie Group, maakt kalfslever met gebakken appel en ui, een klassieke combinatie. In […]

Kalfslever met appel en ui (directors cut)

Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]