Kadayif Deeg

Voor u waren het misschien altijd mysterieuze slierten in een diepvriespakje in de Turkse super maar na het zien van […]

Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot

Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]

Kaasvlinders maken

Kaasvlinders zijn weliswaar ouderwets, maar ook altijd nog bijzonder populair. Samen met zijn kleindochter Stella Meijles laat banketbakker Cees Holtkamp […]

Kaassoufflé maken

In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]

Kaassoezen

De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]

Kaasplankwijn

Is het nu pure gemakzucht of juist een hardnekkig misverstand? Bekijk ik de achterkant van een fles rode wijn dan […]

Kaasplank samenstellen

Een kaasplank samenstellen vereist enig inzicht in de materie, zeker als je geen tientallen soorten neer kunt leggen. Wat hoort […]