Kadayif Deeg Written by , augustus 11th, 2015 Voor u waren het misschien altijd mysterieuze slierten in een diepvriespakje in de Turkse super maar na het zien van […]
Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]
Kaasvlinders maken Written by Ronald Hoeben, november 27th, 2020 Kaasvlinders zijn weliswaar ouderwets, maar ook altijd nog bijzonder populair. Samen met zijn kleindochter Stella Meijles laat banketbakker Cees Holtkamp […]
Kaassoufflé maken Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]
Kaassoezen Written by eheroes, maart 9th, 2015 De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]
Kaasplankwijn Written by , maart 24th, 2015 Is het nu pure gemakzucht of juist een hardnekkig misverstand? Bekijk ik de achterkant van een fles rode wijn dan […]
Kaasplank samenstellen Written by eheroes, december 17th, 2015 Een kaasplank samenstellen vereist enig inzicht in de materie, zeker als je geen tientallen soorten neer kunt leggen. Wat hoort […]