Paaskuikens maken met Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, maart 21st, 2024 Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter paaskuikens van schuim. Het onderstaande recept staat niet in Holtkamps boek De Banketbakker. […]
Bonen bewaren en weken Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Hoe bewaar je gedroogde bonen en hoe week je ze? Joke Boon, auteur van de bonenbijbel met de titel Bonen! geeft […]
Knoflook poffen Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]
Soesjes met Ganzenlevermousse Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 Tweesterrenchef Constant Fonk is een van de legendarische grondleggers van de Hollandse haute cuisine. In zijn restaurant De Oude Rosmolen […]
Linzensoep van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2024 Vloeibaar comfortfood: linzensoep, rijk gevuld met groenten naar keuze. Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz laat je zien hoe simpel je het maakt. […]
Bermsla deel 1 Written by eheroes, december 8th, 2014 Op een zonnige lenteochtend trekken twee jonge mannen de natuur in om een mand vol eetbare planten te plukken. Voor […]
Niet smeltende kaas Written by , oktober 7th, 2015 Gesmolten kaas is op en in veel gerechten een aanlokkelijke toevoeging. Maar helaas laten niet alle kazen zich zo gemakkelijk […]