Kaasmessen: welk mes, bij welke kaas?

Elke kaas heeft zijn eigen mes. En langs welk deel van de rasp haal je de parmezaanse kaas voor maximale […]

Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp

Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]

Kaasfondue

Bereiding kaasfondue Soorten kaasfondue: Moité/moité= half  Gruyère/ half Vacherin Fribourg. Traditionel= 1 deel Emmentaler/1 deel Gruyère/ 1 deel Appenzeller Saison […]

Kaascroquetten van Cees Holtkamp

Na garnaal-, aardappel- en kalfscroquetten maakt Cees Holtkamp kaascroquetten. Hij wordt zoals gewoonlijk bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles. Het […]

Kaas proeven: Spaanse schapenkaas

Hoe beoordeel je een gerijpte Spaanse schapenkaas? Jaime Boville van Hacienda Zorita, voorzitter van Slow Food Duero, geeft een mini […]

Kaas inpakken

Herkenbaar luxe probleem. Je hebt een kaaspapiertje en een kaas. Maar hoe vouw je die net zo mooi als in […]

Kaas Crackers

James Brown stond bekend als The Hardest Working Man in Showbusiness, maar Bert van Buschbach (@chefbertus) is misschien wel de […]