Kaasmessen: welk mes, bij welke kaas? Written by , augustus 20th, 2015 Elke kaas heeft zijn eigen mes. En langs welk deel van de rasp haal je de parmezaanse kaas voor maximale […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
Kaasfondue Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding kaasfondue Soorten kaasfondue: Moité/moité= half Gruyère/ half Vacherin Fribourg. Traditionel= 1 deel Emmentaler/1 deel Gruyère/ 1 deel Appenzeller Saison […]
Kaascroquetten van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juni 18th, 2021 Na garnaal-, aardappel- en kalfscroquetten maakt Cees Holtkamp kaascroquetten. Hij wordt zoals gewoonlijk bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles. Het […]
Kaas proeven: Spaanse schapenkaas Written by Ronald Hoeben, april 30th, 2015 Hoe beoordeel je een gerijpte Spaanse schapenkaas? Jaime Boville van Hacienda Zorita, voorzitter van Slow Food Duero, geeft een mini […]
Kaas inpakken Written by , juli 30th, 2015 Herkenbaar luxe probleem. Je hebt een kaaspapiertje en een kaas. Maar hoe vouw je die net zo mooi als in […]
Kaas Crackers Written by , maart 31st, 2015 James Brown stond bekend als The Hardest Working Man in Showbusiness, maar Bert van Buschbach (@chefbertus) is misschien wel de […]