Mari Maris maakt witlofkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]
Spaghetti met pecorino en peper Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2018 Antonella Barbella (Italiaanse kokkin) en Roberto Payer (general manager Waldorf Astoria Hotel Amsterdam) maken in de keuken van Amsterdam Hilton […]
De Beef Wellington van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, september 1st, 2018 Een high end brasserie, dat is wat Guillaume de Beer, Johanneke van Iwaarden en Freek van Noortwijk voor ogen stond […]
Vegetarische spekjes-vervangers van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, maart 7th, 2024 Mari Maris, auteur van o.v.a. het boek met de zelfverklarende titel Groenten zocht en vond vegetarische alternatieven voor de aloude […]
Scallion pancakes (bosuipannenkoeken) van Emma de Thouars Written by Ronald Hoeben, september 18th, 2020 In haar boek Amazing Asia verzamelt Emma de Thouars een groot aantal Oosterse gerechten, die ze vaak zelf ter plekke […]
Omelette Sibérienne van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]