Mari Maris maakt witlofkoekjes

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]

Waarom witte chocola geen chocola is

Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]

Spaghetti met pecorino en peper

Antonella Barbella (Italiaanse kokkin) en Roberto Payer (general manager Waldorf Astoria Hotel Amsterdam) maken in de keuken van Amsterdam Hilton […]

De Beef Wellington van Maris Piper

Een high end brasserie, dat is wat Guillaume de Beer, Johanneke van Iwaarden en Freek van Noortwijk voor ogen stond […]

Vegetarische spekjes-vervangers van Mari Maris

Mari Maris, auteur van o.v.a. het boek met de zelfverklarende titel Groenten zocht en vond vegetarische alternatieven voor de aloude […]

Scallion pancakes (bosuipannenkoeken) van Emma de Thouars

In haar boek Amazing Asia verzamelt Emma de Thouars een groot aantal Oosterse gerechten, die ze vaak zelf ter plekke […]

Omelette Sibérienne van Maris Piper

In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]