Wiener schnitzel

In deze uitgebreide video maakt Edgar Buhrs Wiener schnitzel. Edgar is één van de chefkoks van VanDrie Group. In deze […]

Restaurant Centra (anno 1947) heropend

Vorig jaar nog keken we tegen de verdrietige overblijfselen aan van Centra, een Spaans restaurant dat sinds 1947 in de […]

De ultieme kalfskroket maken

Kalfsvleeskroketten bevatten room en zijn dus niet geschikt voor mensen die wel een kroket willen eten, maar geen lactoseproducten verdragen. […]

Sliptong bakken met Ralph Woerde

Sliptong bakken is voor menigeen een uitdaging. Ralph Woerde was patron cuisinier van restaurant De Oesterbar en is dat nu van […]

Cees Holtkamp maakt mokka-extract

Mokka is een belangrijke smaak in banketland. Cees Holtkamp laat zien hoe je thuis makkelik zelf mokka extract maakt om […]

Brood bakken (deel 1 van 6): de basis

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]

Test: Princess Digital Aerofryer XL

De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]