Wiener schnitzel Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In deze uitgebreide video maakt Edgar Buhrs Wiener schnitzel. Edgar is één van de chefkoks van VanDrie Group. In deze […]
Restaurant Centra (anno 1947) heropend Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Vorig jaar nog keken we tegen de verdrietige overblijfselen aan van Centra, een Spaans restaurant dat sinds 1947 in de […]
De ultieme kalfskroket maken Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2015 Kalfsvleeskroketten bevatten room en zijn dus niet geschikt voor mensen die wel een kroket willen eten, maar geen lactoseproducten verdragen. […]
Sliptong bakken met Ralph Woerde Written by eheroes, december 1st, 2014 Sliptong bakken is voor menigeen een uitdaging. Ralph Woerde was patron cuisinier van restaurant De Oesterbar en is dat nu van […]
Cees Holtkamp maakt mokka-extract Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2017 Mokka is een belangrijke smaak in banketland. Cees Holtkamp laat zien hoe je thuis makkelik zelf mokka extract maakt om […]
Brood bakken (deel 1 van 6): de basis Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]
Test: Princess Digital Aerofryer XL Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]