Hele kip opdelen met René Ameling

In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]

Haan bij de Poelier

Als we kip willen eten is de slachterij een ontontkoombaar tussenstation. In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel, dat vernoemd […]

Knoflookolie maken

Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]

Pepermunt maken

Of het nu de invloed van de crisis is of gewoon de lol om zelf iets te maken, feit is […]

Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker

Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]

De Beer B Que

Er is veel voedsel dat van een pekelbad opknapt. Het in zout water zetten van verse voedselproducten is een oeroud […]

Fonceerdeeg, de ideale taartbodem

Met fonceerdeeg maak je een ideale taartbodem die breed inzetbaar is. Cees Holtkamp doet voor hoe je het maakt en […]