Hele kip opdelen met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]
Haan bij de Poelier Written by , maart 9th, 2017 Als we kip willen eten is de slachterij een ontontkoombaar tussenstation. In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel, dat vernoemd […]
Knoflookolie maken Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2015 Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]
Pepermunt maken Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Of het nu de invloed van de crisis is of gewoon de lol om zelf iets te maken, feit is […]
Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]
De Beer B Que Written by eheroes, maart 9th, 2015 Er is veel voedsel dat van een pekelbad opknapt. Het in zout water zetten van verse voedselproducten is een oeroud […]
Fonceerdeeg, de ideale taartbodem Written by eheroes, december 9th, 2014 Met fonceerdeeg maak je een ideale taartbodem die breed inzetbaar is. Cees Holtkamp doet voor hoe je het maakt en […]