Restaurant de Kersentuin vernieuwd Written by , september 24th, 2015 Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]
Margot Janse schildert een Rembrandt @RIJKS restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]
Verse Aanvoer: Meneer Nieges Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2016 Sommige plekken in de stad lijken black spots te zijn voor de horeca. Als op zo’n adres meerdere malen een […]
Verse aanvoer: Baut & Dreesmann Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2016 Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]
Zuurdesembrood (deel 2 van 3): het deeg Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit tweede deel wordt het brooddeeg gemaakt met de desem […]
Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2024 Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]
Verse Aanvoer: SERRE. Okura Written by , september 14th, 2016 Het restaurant in de serre van het Okura Hotel heeft als enige van de vier inpandige Okura-restaurants geen Michelinster maar […]