Restaurant de Kersentuin vernieuwd

Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]

Margot Janse schildert een Rembrandt @RIJKS restaurant

Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]

Verse Aanvoer: Meneer Nieges

Sommige plekken in de stad lijken black spots te zijn voor de horeca. Als op zo’n adres  meerdere malen een […]

Verse aanvoer: Baut & Dreesmann

Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]

Zuurdesembrood (deel 2 van 3): het deeg

In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit tweede deel wordt het brooddeeg gemaakt met de desem […]

Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey

Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]

Verse Aanvoer: SERRE. Okura

Het restaurant in de serre van het Okura Hotel heeft als enige van de vier inpandige Okura-restaurants geen Michelinster maar […]