Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0) Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]
Bieten met linzen en champignons Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Uit haar boek A la Minute maakt Mari Maris een stevige schotel van verschillende soorten biet, Le Puy linzen en […]
Restaurant 212 Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2018 In maart 2018 openden Richard van Oostenbrugge, Thomas Groot en Daphne Oudshoorn restaurant 212, een high end counter-restaurant aan de […]
Kip in de pan Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 In de Sterklas van Theo van Rensch laat eerstejaars student Jelle Horst (20) een pas geleerde techniek zien die minder […]
Paddenstoelenroomsoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Mari Maris maakt een hartverwarmende herfstsoep van paddenstoelen die ze verrijkt met room en gefrituurde salieblaadjes. Het recept komt uit […]
Biefstuk grillen in een ei Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, grillt verschillende soorten biefstuk in de allerkleinste grill uit […]
Biologisch Garnalen Kweken Written by , oktober 8th, 2015 Verreweg de meeste grote garnalen die je bij de viswinkel koopt of die in restaurants geserveerd worden komen uit de […]