Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0)

In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]

Bieten met linzen en champignons

Uit haar boek A la Minute maakt Mari Maris een stevige schotel van verschillende soorten biet, Le Puy linzen en […]

Restaurant 212

In maart 2018 openden Richard van Oostenbrugge, Thomas Groot en Daphne Oudshoorn restaurant 212, een high end counter-restaurant aan de […]

Kip in de pan

In de Sterklas van Theo van Rensch laat eerstejaars student Jelle Horst (20) een pas geleerde techniek zien die minder […]

Paddenstoelenroomsoep van Mari Maris

Mari Maris maakt een hartverwarmende herfstsoep van paddenstoelen die ze verrijkt met room en gefrituurde salieblaadjes. Het recept komt uit […]

Biefstuk grillen in een ei

Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, grillt verschillende soorten biefstuk in de allerkleinste grill uit […]

Biologisch Garnalen Kweken

Verreweg de meeste grote garnalen die je bij de viswinkel koopt of die in restaurants geserveerd worden komen uit de […]