In memoriam Asian Glories Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Meng de bloem met 80 gram aardappelzetmeel, combineer dit met een paar soeplepels kokend water, goed mengen en daarna […]
In de klas bij Klosse Written by eheroes, december 8th, 2014 Het is een vaakgehoorde klacht van koks: veel leerlingen kennen de basisbegrippen en basisvaardigheden van de keuken niet. Dat kan […]
In de keuken bij Le Jardin des Sens Written by eheroes, december 8th, 2014 In de video legt Joris Bijdendijk uit hoe de keuken georganiseerd is, wat er zoal dagelijks van de witte brigade […]
In de keuken bij De Gulle Waard Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van Gasterij de Gulle Waard geeft Nel Schellekens een blik in de culinaire schatkist van de Achterhoek.
In de keuken bij BAR GUI. Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2023 BAR GUI is het eerste restaurant dat Guillaume de Beer opende na de Breda group (bekend van de restaurants Breda, […]
In de kas van De Kas Written by eheroes, maart 17th, 2015 De Kas is een initiatief van cuisinier Gert Jan Hageman, die tabak kreeg van het leven in een restaurantkeuken tussen […]
In de glasfabriek van Riedel Written by eheroes, december 16th, 2014 Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]