In memoriam Asian Glories

Bereiding Meng de bloem met 80 gram aardappelzetmeel, combineer dit met een paar soeplepels kokend water, goed mengen en daarna […]

In de klas bij Klosse

Het is een vaakgehoorde klacht van koks: veel leerlingen kennen de basisbegrippen en basisvaardigheden van de keuken niet. Dat kan […]

In de keuken bij Le Jardin des Sens

In de video legt Joris Bijdendijk uit hoe de keuken georganiseerd is, wat er zoal dagelijks van de witte brigade […]

In de keuken bij De Gulle Waard

In de keuken van Gasterij de Gulle Waard geeft Nel Schellekens een blik in de culinaire schatkist van de Achterhoek.

In de keuken bij BAR GUI.

BAR GUI is het eerste restaurant dat Guillaume de Beer opende na de Breda group (bekend van de restaurants Breda, […]

In de kas van De Kas

De Kas is een initiatief van cuisinier Gert Jan Hageman, die tabak kreeg van het leven in een restaurantkeuken tussen […]

In de glasfabriek van Riedel

Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]