Blanquette de veau van Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2021 Joris Bijdendijk, patron cuisinier van restaurant RIJKS* in Amsterdam, verzamelde alle gerechten die hij thuis voor zijn gezin maakt plus […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
Pasteis de nata maken: het korstdeeg Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2018 Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]
Wijn op kamertemperatuur? Niet doen! Written by , augustus 31st, 2015 Kamertemperatuur is een begrip dat stamt uit de tijd dat huizen nog verwarmd werden met een open haard. Gemiddelde temperatuur […]
Frisse slasaus van tahin & citroen Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2023 Hoe grappig is het als op Foodtube de keukenpersonages op elkaar gaan reageren? Maroeska Metz liet zich inspireren door Jigal […]
Wat is smeerkaas Written by , mei 4th, 2016 Wat smeer je op je brood als je er smeerkaas op smeert? Betty Koster van fromagerie l’amuse ontsluiert het geheim […]
Het simpele saucijzenbroodje Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Kinderlijk eenvoudig zelf te maken: heerlijke saucijzenbroodjes. Je hebt alleen wat half om half gehakt nodig, 2 eitjes, paneermeel velletjes […]