Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue

Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]

Honing-mosterddressing

Zoet, zuur en zout zijn de hoofdrolspelers in de klassieke honing/mosterddresing die Bart van Berkel maakt met citroenzeste, dille en […]

Holtkamps pavlova

Cees en Stella storten zich op een spannend nagerecht, spannend omdat Cees het niet vaak gemaakt heeft: pavlova. Deze stapeling […]

Holtkamps kattentongen

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp een simpel koekje (dat je niet in de […]

Holtkamps digestieven: boerenjongens en -meisjes, het winterkoninkje

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles stort Cees Holtkamp zich op een onderwerp dat niet standaard in de banketbakkerij thuishoort: […]

Holtkamps dessertcroquet

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp dessertcroquetten. Zoals de naam al doet vermoeden is het een […]

Holtkamps Amsterdamse koggetjes

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp een klassiek koekje: Amsterdamse koggetjes. Bij wijze van uitzondering staat […]