Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 28th, 2019 Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]
Honing-mosterddressing Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Zoet, zuur en zout zijn de hoofdrolspelers in de klassieke honing/mosterddresing die Bart van Berkel maakt met citroenzeste, dille en […]
Holtkamps pavlova Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Cees en Stella storten zich op een spannend nagerecht, spannend omdat Cees het niet vaak gemaakt heeft: pavlova. Deze stapeling […]
Holtkamps kattentongen Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2022 Als altijd samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp een simpel koekje (dat je niet in de […]
Holtkamps digestieven: boerenjongens en -meisjes, het winterkoninkje Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles stort Cees Holtkamp zich op een onderwerp dat niet standaard in de banketbakkerij thuishoort: […]
Holtkamps dessertcroquet Written by Ronald Hoeben, maart 9th, 2023 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp dessertcroquetten. Zoals de naam al doet vermoeden is het een […]
Holtkamps Amsterdamse koggetjes Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp een klassiek koekje: Amsterdamse koggetjes. Bij wijze van uitzondering staat […]