Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2)

Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]

Schimmelkaas: wel of niet de korst eten?

Het schimmelscala in kaasland is breed. Er zijn witschimmelkazen, blauwschimmelkazen, blauwaderkazen en kazen met een natuurkorst waar ook schimmels op […]

De onweerstaanbare citroentaart van restaurant Barracuda

Restaurant Barracuda in Amsterdam Noord was de sensatie van 2024: een enorm visrestaurant dat voor heel schappelijke prijzen vis,  schelp […]

Airfryer test: Philips vs. Tefal

Foodtube vergelijkt de twee meest verkochte airfryers. Tefal en Philips zijn de pioniers van het airfryen, het luchtfrituren. Inmiddels zijn […]

Griesmeelpudding met abrikozensaus van Cees & Stella (korte versie)

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp griesmeelpudding met abrikozensaus en losgeslagen room. Dit is een sterk […]

Tiramisu maken

Roberto Payer, directeur van Hilton Amsterdam en auteur van het boek ‘De Pure Italiaanse Keuken’ maakt tiramisu zoals hij dat […]

Clafoutis van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]