Ghee

Ghee (uit te spreken als ghi) is Sanskriet voor “geklaarde boter”, een boterproduct van oeroud recept uit India. Op de […]

Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP

Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop,  een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]

Drie tweesterrenkoks en een keuken vol vlees

In restaurant De Bokkedoorns** organiseerde Eymert Teekens van Chateaubriand de jaarlijkse slachtmaandlunch, een hypercarnivorische bijeenkomst waarbij in dit geval drie […]

Vruchtenroomtaart maken (deel 1)

Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella […]

Het ultieme broodje döner

Een sterrenkok die zich in döner verdiept, het past in een trend waarin Sergio Herman frites op de markt brengt […]

Vintage Venlo: het friet-ei

De haute cuisine wordt van oudsher geacht zich bezig te houden met de ‘mooie producten’ zoals tarbot, langoustine, zwezerik en […]

Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]