Ghee Written by eheroes, december 9th, 2014 Ghee (uit te spreken als ghi) is Sanskriet voor “geklaarde boter”, een boterproduct van oeroud recept uit India. Op de […]
Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2023 Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop, een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]
Drie tweesterrenkoks en een keuken vol vlees Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In restaurant De Bokkedoorns** organiseerde Eymert Teekens van Chateaubriand de jaarlijkse slachtmaandlunch, een hypercarnivorische bijeenkomst waarbij in dit geval drie […]
Vruchtenroomtaart maken (deel 1) Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2016 Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella […]
Het ultieme broodje döner Written by Ronald Hoeben, januari 17th, 2018 Een sterrenkok die zich in döner verdiept, het past in een trend waarin Sergio Herman frites op de markt brengt […]
Vintage Venlo: het friet-ei Written by eheroes, december 8th, 2014 De haute cuisine wordt van oudsher geacht zich bezig te houden met de ‘mooie producten’ zoals tarbot, langoustine, zwezerik en […]
Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]