Steak sandwich van Ierse kogelbiefstuk Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een steak sandwich van Ierse kogelbiefstuk. Hij bakt het stuk vlees eerst in z’n geheel […]
Aardappelcroquetten (korte versie) Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp aardappelcroquetten. Dit is een sterk ingekorte versie van een complete […]
Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]
Koningsoesterzwam met miso, zoethout en isot biber Written by Ronald Hoeben, april 1st, 2022 Uit zijn boek ‘Land zonder melk en honing’, een vegan versie van zijn prijswinnende boek TLV dat ook geïnspireerd is […]
Het Perfecte Roerei Written by , juni 11th, 2015 Een roerei maken denkt iedereen te kunnen, maar er zijn een paar misverstanden over. Willem Himmelreich roert even voor hoe […]
Parmezaanse kaas splijten Written by , mei 4th, 2016 Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]
Kalfssukade met pasta en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2017 Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]