Steak sandwich van Ierse kogelbiefstuk

Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een steak sandwich van Ierse kogelbiefstuk. Hij bakt het stuk vlees eerst in z’n geheel […]

Aardappelcroquetten (korte versie)

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp aardappelcroquetten. Dit is een sterk ingekorte versie van een complete […]

Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]

Koningsoesterzwam met miso, zoethout en isot biber

Uit zijn boek ‘Land zonder melk en honing’, een vegan versie van zijn prijswinnende boek TLV dat ook geïnspireerd is […]

Het Perfecte Roerei

Een roerei maken denkt iedereen te kunnen, maar er zijn een paar misverstanden over. Willem Himmelreich roert even voor hoe […]

Parmezaanse kaas splijten

Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]

Kalfssukade met pasta en paddenstoelen

Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]