Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2019 Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]
Hasselback aardappel uit de oven Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 Een Hasselback aardappel wordt rauw in lamellen gesneden die aan de onderkant nog aan elkaar vastzitten en komt uit de […]
Hartige Paascake Written by Ronald Hoeben, april 8th, 2022 Eva Posthuma de Boer maakt een serie handzame kookboekjes over deelonderwerpen: de Keukenkastjes-reeks. Uit het deel Ei maakt ze een […]
Haring fileren Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2015 Veel van wat de haringboer precies uitspookt met de haring blijft raadselachtig. Het snijden bijvoorbeeld speelt zich in de haringkar […]
Hardaepfelpflutta Written by , maart 25th, 2015 Alleen al door de onuitsprekelijke naam met teveel pf’s spreken de hardaepfelpflutta tot de verbeelding. Smoutebollen van aardappel, dit is […]
Hamburgerbollen van briochebrood Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2016 Wat briochebrood zo lekker maakt is de toevoeging van melk, eieren en suiker. Edwin Klaasen, auteur van het standaardwerk over […]
Hacienda Zorita: wijn, varkens en luxe kamers Written by , april 30th, 2015 Foodtube was te gast bij Hacienda Zorita Hotel & Spa nabij Salamanca, Spanje. Hacienda Zorita biedt niet alleen onderdak aan honderden vaten […]