Makreel & boemboe van Warung Rosie’s Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 Tom Barrett, patron cuisinier van het in 2019 gesloten Warung Rosie’s op de Rozengracht in Amsterdam, maakt een verse makreel […]
Bieten met linzen en champignons Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Uit haar boek A la Minute maakt Mari Maris een stevige schotel van verschillende soorten biet, Le Puy linzen en […]
Paddenstoelen tartelette plus pompoen-garnituur (optioneel) Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2020 De letterlijke vertaling van het Franse woord tartelette is taartje, maar dat klinkt een stuk minder elegant. Mari Maris, auteur […]
Plum Pudding Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]
Restaurant John Dory Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2016 Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]
Olivijn, restaurant van Menno Post** Written by Ronald Hoeben, september 20th, 2018 Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]
Focaccia, Tel Aviv style Written by Ronald Hoeben, december 3rd, 2021 Na TLV, het succesvolle kookboek over de keuken van Tel Aviv, komt Jigal Krant met een vegan versie: Land zonder […]