Haas van de melkkoe

Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]

Haas pareren

Keukenmeester René Ameling heeft een Hollandse haas op de snijtafel. In deze video wordt de haas verdeeld in stukken die […]

Haantjes braden

Het Hollandse haantje is nauwelijks vergelijkbaar met een doorsnee braadkuiken. Dat vraagt ook een ander aanpak in de keuken. Cuisinier […]

Haan bij de Poelier

Als we kip willen eten is de slachterij een ontontkoombaar tussenstation. In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel, dat vernoemd […]

Gyoza van koningskrab

Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]

Groot vlees op de barbecue

Het is een wijdverbreid misverstand dat je het best dunne stukjes vlees op de barbecue kunt leggen. @demoslager Gertjan Kiers, […]

Groentebouillon maken

Bereiding Doe vier eetlepels olijfolie in een grote pan en stoof er de grofgesneden groenten in gaar. Voeg drie liter […]