Haas van de melkkoe Written by , juni 8th, 2016 Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]
Haas pareren Written by , december 19th, 2016 Keukenmeester René Ameling heeft een Hollandse haas op de snijtafel. In deze video wordt de haas verdeeld in stukken die […]
Haantjes braden Written by , maart 9th, 2017 Het Hollandse haantje is nauwelijks vergelijkbaar met een doorsnee braadkuiken. Dat vraagt ook een ander aanpak in de keuken. Cuisinier […]
Haan bij de Poelier Written by , maart 9th, 2017 Als we kip willen eten is de slachterij een ontontkoombaar tussenstation. In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel, dat vernoemd […]
Gyoza van koningskrab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]
Groot vlees op de barbecue Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2018 Het is een wijdverbreid misverstand dat je het best dunne stukjes vlees op de barbecue kunt leggen. @demoslager Gertjan Kiers, […]
Groentebouillon maken Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Bereiding Doe vier eetlepels olijfolie in een grote pan en stoof er de grofgesneden groenten in gaar. Voeg drie liter […]