Welke geitenkaas grilt het best?

Gegrilde, smeltende geitenkaas is onweerstaanbaar. Op de sla bijvoorbeeld. Maar welke geitenkaas laat zich het best grillen? Dat probeert Betty […]

Welke espressomachine kies ik?

Espressomachines voor thuisgebruik zijn er van 500 euro tot vele duizenden. Maar welke kies je? Wat is een warmtewisselaar? Een […]

Welk gevogelte vind je bij de poelier?

Welk vederwild vind je bij de poelier? Wildeexpert Theus de Kok, al decennia te vinden in de keuken van restaurant […]

Weesper moppen bakken

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Weesper moppen. De Weesper mop is een even ouderwets als lekker koekje […]

Wat kun je met sloffendeeg maken?

Banketbakker Cees  Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]

Wat kun je met kardoen doen?

Rogier van Dam, patron cuisinier van restaurant Lastage in Amsterdam (1 Michelinster), maakt een gerecht met kardoen en een free […]

Wat kun je met Granaatappels?

In de Turkse super zijn het hele jaar door granaatappels te koop. Waar let je op als je een granaatappel […]