Welke geitenkaas grilt het best? Written by Ronald Hoeben, september 1st, 2018 Gegrilde, smeltende geitenkaas is onweerstaanbaar. Op de sla bijvoorbeeld. Maar welke geitenkaas laat zich het best grillen? Dat probeert Betty […]
Welke espressomachine kies ik? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2018 Espressomachines voor thuisgebruik zijn er van 500 euro tot vele duizenden. Maar welke kies je? Wat is een warmtewisselaar? Een […]
Welk gevogelte vind je bij de poelier? Written by , december 19th, 2016 Welk vederwild vind je bij de poelier? Wildeexpert Theus de Kok, al decennia te vinden in de keuken van restaurant […]
Weesper moppen bakken Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2017 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Weesper moppen. De Weesper mop is een even ouderwets als lekker koekje […]
Wat kun je met sloffendeeg maken? Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]
Wat kun je met kardoen doen? Written by Ronald Hoeben, november 22nd, 2019 Rogier van Dam, patron cuisinier van restaurant Lastage in Amsterdam (1 Michelinster), maakt een gerecht met kardoen en een free […]
Wat kun je met Granaatappels? Written by , september 15th, 2015 In de Turkse super zijn het hele jaar door granaatappels te koop. Waar let je op als je een granaatappel […]