Wat is Wasabi? Written by , september 29th, 2016 Bij Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, heeft chef de cuisine Schilo van Coevorden het Jaar […]
Franse kip met pan en al in de oven Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2018 Label Rouge is het Franse equivalent van de Nederlandse ‘Beter Leven’ aanduiding, maar dan met het maximale aantal sterren. Want […]
Brandt & Levie openen Worstatelier Written by , juli 13th, 2015 In 2011 stichtten drie Amsterdamse jongens een worstbedrijfje, dat ze Brandt & Levie noemden. Er was een studiereis naar Italië […]
De Kerst(gehakt)bal van kalkoen Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2020 In zijn gehaktballen-serie, waarin René Ameling ons al de Jordanese, de Gooise en de Blauwer bal serveerde, overtreft de keukenmeester […]
Shortrib uitsnijden en grillen Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2017 Shortribs zijn gerelateerd aan tomahawks, in die zin dat je geen tomahawk kunt uitsnijden zonder de shortribs prijs te geven. […]
Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
Noten met chocolade en suiker van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella rollen verschillende noten door verschillende soorten chocola. Om zo te snacken of als versiering […]