Wat is Wasabi?

Bij Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, heeft chef de cuisine Schilo van Coevorden het Jaar […]

Franse kip met pan en al in de oven

Label Rouge is het Franse equivalent van de Nederlandse ‘Beter Leven’ aanduiding, maar dan met het maximale aantal sterren. Want […]

Brandt & Levie openen Worstatelier

In 2011 stichtten drie Amsterdamse jongens een worstbedrijfje, dat ze Brandt & Levie noemden. Er was een studiereis naar Italië […]

De Kerst(gehakt)bal van kalkoen

In zijn gehaktballen-serie, waarin René Ameling ons al de Jordanese, de Gooise en de Blauwer bal serveerde, overtreft de keukenmeester […]

Shortrib uitsnijden en grillen

Shortribs zijn gerelateerd aan tomahawks, in die zin dat je geen tomahawk kunt uitsnijden zonder de shortribs prijs te geven. […]

Cees Holtkamp maakt frambozenjam

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]

Noten met chocolade en suiker van Holtkamp

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella rollen verschillende noten door verschillende soorten chocola. Om zo te snacken of als versiering […]