Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa Written by Ronald Hoeben, juni 26th, 2020 @demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]
Gertjan Kiers maakt tartaar van bavette Written by Ronald Hoeben, juli 26th, 2019 In een eerdere video sneed @demoslager Gertjan Kiers de bavette uit een vanglap. Bavette is niet alleen een heerlijke biefstuk […]
Gertjan Kiers maakt een krokante snack van zwoerd Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2022 @demoslager Gertjan Kiers frituurt van zwoerd een krokante snack voor bij de borrel. Het recept (dat hierinder staat) komt uit […]
Gertjan Kiers Written by eheroes, maart 23rd, 2015 ‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, […]
Gert Jan Kiers maakt een broodje lomo Written by Ronald Hoeben, oktober 14th, 2022 @demoslager Gert Jan Kiers neemt a trip down memory lane, terug naar de tijd dat hij met zijn ouder op […]
Geroosterde, gelardeerde kalfszwezerik, braisage à blanc, gekonfijte sjalotten en bindsla door Wil Demandt Written by Ronald Hoeben, mei 20th, 2022 Wil Demandt, de legendarische patron cuisinier van het al even legendarische, maar helaas voorgoed gesloten restaurant Bordewijk in Amsterdam, maakt […]
Geroosterde koolrabi Written by Ronald Hoeben, juli 12th, 2018 Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een simpel te maken gerecht met […]