Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa

@demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]

Gertjan Kiers maakt tartaar van bavette

In een eerdere video sneed @demoslager Gertjan Kiers de bavette uit een vanglap. Bavette is niet alleen een heerlijke biefstuk […]

Gertjan Kiers maakt een krokante snack van zwoerd

@demoslager Gertjan Kiers frituurt van zwoerd een krokante snack voor bij de borrel. Het recept (dat hierinder staat) komt uit […]

Gertjan Kiers

‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, […]

Gert Jan Kiers maakt een broodje lomo

@demoslager Gert Jan Kiers neemt a trip down memory lane, terug naar de tijd dat hij met zijn ouder op […]

Geroosterde, gelardeerde kalfszwezerik, braisage à blanc, gekonfijte sjalotten en bindsla door Wil Demandt

Wil Demandt, de legendarische patron cuisinier van het al even legendarische, maar helaas voorgoed gesloten restaurant Bordewijk in Amsterdam, maakt […]

Geroosterde koolrabi

Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een simpel te maken gerecht met […]