Truffeltosti van Coach Rubbe Written by Ronald Hoeben, februari 29th, 2020 Ruben Blokhuis, chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht (en buiten de keuken beroemd als @coachrubbe van De Kelderklasse) […]
Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2020 Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]
Waldorf Salade Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2015 In een van de meest hilarische afleveringen van Fawlty Towers draait het in het restaurant van Basil en Sybil om […]
Wentelteefje met five spice Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Restaurant Carstens in het Amsterdamse Victoria Hotel is letterlijk op de kaart gezet door Maik Kuijpers, jarenlang de rechterhand van […]
Glühwein Written by , december 10th, 2015 Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]
Holtkamp & de bal van Loesje Written by Ronald Hoeben, januari 16th, 2025 De gehaktballen die Loesje Zwerus verkocht in haar koffiekeldertje aan het Frederiksplein genoten lokale faam. Sterker nog: Johannes van Dam […]
Oseng oseng Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe een flinke scheut olie in een pan en fruit de ui hierin aan. Snijd de knoflook en de […]