Amandelspijs Written by eheroes, december 9th, 2014 Veel amandelspijs bevat geen of amper amandelen, maar wel witte bonen en veel smaakstoffen. Dat geldt uiteraard niet voor de […]
René Ameling Written by eheroes, maart 25th, 2015 Vraag aan René Ameling hoe hij zich het liefste geafficheerd ziet en het antwoord zal ‘keukenmeester’ zijn. Want er lopen […]
Kerststol maken Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt een kerststol. En dat doet ze van A tot Z, dus […]
Yes! De smashburger! Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Je zou het een oer-hamburger kunnen noemen: een burger waarvan het vlees platgedrukt wordt op de vlakke grillplaat. Maarten Pinxteren […]
Tarbot op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Bij het Amsterdamse restaurant Guts (voorheen Guts & Glory) staat, zoals bij zoveel eigentijdse eethuizen, de Big Green Egg binnen. […]
Wildcollege: klein wild Written by , december 10th, 2015 Meesterkok Theus de Kok is een wildspecialist. Hij is dan ook al ruim veertig jaar te vinden in de keuken […]
Fazant uit de oven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]