Geroosterde bloemkool met worst Written by , oktober 26th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm en doe in een kom. […]
Geroosterde aubergine Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Jigal Krant, auteur van TLV, een kookboek over de culinaire mores van Tel Aviv, maakt twee gerechten met aubergine-in-het-vuur. Vegetarisch, […]
Gerookte paling & aardappel van Stefan van Sprang** Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Stefan van Sprang, patron cuisinier van restaurant Aan de Poel in Amstelveen, maakt een elegant gerecht van gerookte paling met […]
Gerookte paling met oosterse smaken Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2018 In de keuken van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt chefkok Roy Eijkelkamp een fraai gerecht met gerookte paling, die hij combineert […]
Geraniumsnoep maken Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]
Gepocheerde tarbot met kokkels Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin een recept […]
Gepocheerde kipfilets (suprême de volaille) Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 Keukenmeester René Ameling maakt een klassiek kipgerecht: gepocheerde kipfilets met een champignon-roomsaus. Hoe je de filets van een kip snijdt […]