Geroosterde bloemkool met worst

Bereiding Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm en doe in een kom. […]

Geroosterde aubergine

Jigal Krant, auteur van TLV, een kookboek over de culinaire mores van Tel Aviv, maakt twee gerechten met aubergine-in-het-vuur. Vegetarisch, […]

Gerookte paling & aardappel van Stefan van Sprang**

Stefan van Sprang, patron cuisinier van restaurant Aan de Poel in Amstelveen, maakt een elegant gerecht van gerookte paling met […]

Gerookte paling met oosterse smaken

In de keuken van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt chefkok Roy Eijkelkamp een fraai gerecht met gerookte paling, die hij combineert […]

Geraniumsnoep maken

Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]

Gepocheerde tarbot met kokkels

Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin een recept […]

Gepocheerde kipfilets (suprême de volaille)

Keukenmeester René Ameling maakt een klassiek kipgerecht: gepocheerde kipfilets met een champignon-roomsaus. Hoe je de filets van een kip snijdt […]