Zelf kaas rijpen (affineren) Written by Ronald Hoeben, september 16th, 2015 Het affineren of rijpen van kaas is niet alleen specialistenwerk, je hebt er ook een ruimte voor nodig waar je […]
De vissoep van Merkelbach Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Geert maakt de soep hier met langoustinekoppen en gehakte kreeft (scharen en staart) en verschillende vissoorten (wijting, poon, zeeduivel) […]
Ierse runderstoof van Felix Wilbrink Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]
Geroosterde aubergine Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Jigal Krant, auteur van TLV, een kookboek over de culinaire mores van Tel Aviv, maakt twee gerechten met aubergine-in-het-vuur. Vegetarisch, […]
Galette van boekweit met ei, kaas en kimchi Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2022 Na Indorock en Indostok schreef Vanja van der Leeden een boek over haar behoorlijk gezonde keuken van alledag. Geen boekwerk […]
Tartartütchen Written by eheroes, december 15th, 2014 Steak tartaar met mierikswortelmousse in een hoorntje van filodeeg (het recept is van Hans Haas van Tantris in München). Nodig […]
The making of Fat Dog Written by eheroes, december 1st, 2014 Het is geen toeval dat steeds meer koks van naam en faam zich storte op het verbeteren -heruitvinden zo u […]