Tapas

Bereiding Kook de aardappelen met schil in zout water tot ze zacht zijn. Maak de dressing terwijl de aardappelen op […]

Tarbot op de barbecue

Bij het Amsterdamse restaurant Guts (voorheen Guts & Glory) staat, zoals bij zoveel eigentijdse eethuizen, de Big Green Egg binnen. […]

Soezen maken

De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]

Wil Demandt: steak tartare au couteau, Waddenoester & pommes allumettes

Wil Demandt, de legendarische patron cuisinier van het Amsterdamse restaurant Bordewijk, maakt een klassieke, met het mes gesneden steak tartare […]

Wiener schnitzel uit Berlijn

De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]

Mayonaise

Befaamd cuisinier Pascal Jalhay maakt mayonaise, rekent af met een paar vooroordelen en introduceert een nieuwe visie op kloptechniek en […]

Kreeft en merg

Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]