Tapas Written by Ronald Hoeben, juni 18th, 2015 Bereiding Kook de aardappelen met schil in zout water tot ze zacht zijn. Maak de dressing terwijl de aardappelen op […]
Tarbot op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Bij het Amsterdamse restaurant Guts (voorheen Guts & Glory) staat, zoals bij zoveel eigentijdse eethuizen, de Big Green Egg binnen. […]
Soezen maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]
Wil Demandt: steak tartare au couteau, Waddenoester & pommes allumettes Written by Ronald Hoeben, juli 22nd, 2022 Wil Demandt, de legendarische patron cuisinier van het Amsterdamse restaurant Bordewijk, maakt een klassieke, met het mes gesneden steak tartare […]
Wiener schnitzel uit Berlijn Written by Ronald Hoeben, maart 18th, 2022 De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]
Mayonaise Written by eheroes, maart 9th, 2015 Befaamd cuisinier Pascal Jalhay maakt mayonaise, rekent af met een paar vooroordelen en introduceert een nieuwe visie op kloptechniek en […]
Kreeft en merg Written by eheroes, december 9th, 2014 Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]