Gegrilde tarbot @ The Harbour Club Amsterdam

Rondgang langs drie vestigingen van The Harbour Club. Tot slot maakt executive chef Melchor Soto Fernandez een gerecht met gegrilde […]

Gegrilde Paprika

Tijdens het grillen ondergaat een rode paprika een enorme smaakverandering sappig fris wordt vettig rijk en zoet. Koopadvies: de Turkse […]

Gefrituurde kalfshersentjes

Naar gefrituurde kalfshersentjes zul je op menige Nederlandse menukaart tevergeefs zoeken. Ben van Geelen, chefkok van restaurant Anna in Amsterdam, […]

Gedroogde bonen koken

Hoe kook je gedroogde bonen? Joke Boon, die in het kader van het Jaar van de Boon een  bonenbijbel schreef […]

Geconfijte sinaasappelschillen

Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]

Gebraden Speenvarken

Bereiding Laat de bonen een nacht weken in veel water zonder zout. Kook de geweekte bonen zachtjes in water met […]

Gebraden fazant

Chefkok Henk Markus en souschef Nick Twickler van restaurant Het Ambacht in Heerenveen maken een feestelijk gerecht met gebraden fazant, […]