Gegrilde tarbot @ The Harbour Club Amsterdam Written by Ronald Hoeben, mei 17th, 2019 Rondgang langs drie vestigingen van The Harbour Club. Tot slot maakt executive chef Melchor Soto Fernandez een gerecht met gegrilde […]
Gegrilde Paprika Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2017 Tijdens het grillen ondergaat een rode paprika een enorme smaakverandering sappig fris wordt vettig rijk en zoet. Koopadvies: de Turkse […]
Gefrituurde kalfshersentjes Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2017 Naar gefrituurde kalfshersentjes zul je op menige Nederlandse menukaart tevergeefs zoeken. Ben van Geelen, chefkok van restaurant Anna in Amsterdam, […]
Gedroogde bonen koken Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Hoe kook je gedroogde bonen? Joke Boon, die in het kader van het Jaar van de Boon een bonenbijbel schreef […]
Geconfijte sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]
Gebraden Speenvarken Written by Ronald Hoeben, oktober 8th, 2015 Bereiding Laat de bonen een nacht weken in veel water zonder zout. Kook de geweekte bonen zachtjes in water met […]
Gebraden fazant Written by , december 15th, 2016 Chefkok Henk Markus en souschef Nick Twickler van restaurant Het Ambacht in Heerenveen maken een feestelijk gerecht met gebraden fazant, […]