Bieten-tartaar van Bambino Written by Ronald Hoeben, februari 28th, 2020 Bambino is een nieuwe, wat simpeler opgezette vestiging van de mannen achter restaurant Bak. Op de kaart veel shared dining […]
Tagliolini tartufo (pasta met truffel) Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]
Eton Mess Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Bereiding Halveer de helft van de aardbeien. Pureer de andere helft. Klop de slagroom op met de suiker. Meng vlak […]
Erwtensoep (snert) maken Written by Ronald Hoeben, januari 19th, 2016 In een van de allereerste video’s voor Foodtube geeft Geert Burema van restaurant Merkelbach te Amsterdam een compleet erwtensoep college.
Gestoofde kippendij met walnoot, granaatappel & Perzische rijst Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2021 Solmaz Esmailzadeh en haar moeder Bulbul schreven een Iraans kookboek: Roootin’s Iranian Kitchen. Daaruit maken zijn een stoofschotel van kippendij […]
Worst (deel 1 van 2): worst wellen Written by eheroes, maart 24th, 2015 Verse worst was tot voor kort een alledaags slagersartikel zonder aanzien. Een klassieke methode voor de slager om van zijn […]
Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers Written by , augustus 13th, 2015 Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…