Bieten-tartaar van Bambino

Bambino is een nieuwe, wat simpeler opgezette vestiging van de mannen achter restaurant Bak. Op de kaart veel shared dining […]

Tagliolini tartufo (pasta met truffel)

De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]

Eton Mess

Bereiding Halveer de helft van de aardbeien. Pureer de andere helft. Klop de slagroom op met de suiker. Meng vlak […]

Erwtensoep (snert) maken

In een van de allereerste video’s voor Foodtube geeft Geert Burema van restaurant Merkelbach te Amsterdam een compleet erwtensoep college.

Gestoofde kippendij met walnoot, granaatappel & Perzische rijst

Solmaz Esmailzadeh en haar moeder Bulbul schreven een Iraans kookboek: Roootin’s Iranian Kitchen. Daaruit maken zijn een stoofschotel van kippendij […]

Worst (deel 1 van 2): worst wellen

Verse worst was tot voor kort een alledaags slagersartikel zonder aanzien. Een klassieke methode voor de slager om van zijn […]

Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers

Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…