Niven Kunz Written by , juni 30th, 2015 Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]
Croque monsieur Written by eheroes, maart 17th, 2015 In Frankrijk en België is de tosti-formule als croque monsieur bekend, waarbij de kaasmassa vaak op een enkele boterham ligt. […]
Smaken van The Food Department Amsterdam Written by Ronald Hoeben, mei 2nd, 2019 Rondgang op de tweede etage van Magna Plaza, het tot warenhuis omgekatte Hoofdpostkantoor van Amsterdam alwaar The Food Department heeft […]
Kalfssukade met pasta en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2017 Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]
Saucijzenbroodjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 28th, 2025 Cees en Stella buigen zich over een geliefde klassieker: het saucijzenbroodje. Omwille van de toegankelijkheid werken ze met roomboterbladerdeeg uit […]
Hertog Jan @Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Meesterkok Luc Kusters maakt in Bolenius Restaurant een nagerecht naast Hertog Jan Grand Prestige bier en proeft het resultaat samen […]
Terrine-college Deel 3 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]