Niven Kunz

Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]

Croque monsieur

In Frankrijk en België is de tosti-formule als croque monsieur bekend, waarbij de kaasmassa vaak op een enkele boterham ligt. […]

Smaken van The Food Department Amsterdam

Rondgang op de tweede etage van Magna Plaza, het tot warenhuis omgekatte Hoofdpostkantoor van Amsterdam alwaar The Food Department heeft […]

Kalfssukade met pasta en paddenstoelen

Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]

Saucijzenbroodjes van Cees Holtkamp

Cees en Stella buigen zich over een geliefde klassieker: het saucijzenbroodje. Omwille van de toegankelijkheid werken ze met roomboterbladerdeeg uit […]

Hertog Jan @Bolenius Restaurant

Meesterkok Luc Kusters maakt in Bolenius Restaurant een nagerecht naast Hertog Jan Grand Prestige bier en proeft het resultaat samen […]

Terrine-college Deel 3

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]