Fruits de Mer zoals bij Dikker & Thijs

In de keuken van restaurant Thijs in Amsterdam laat chef Rutger Smit de roemruchte tijden van Dikker & Thijs herleven […]

Frituurcollege van Keukenmeester Ameling

In een compleet college behandelt keukenmeester René Ameling alle aspecten van het frituren

Frittata met spinazie en paprika

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Rits de blaadjes van de tijm en peterselie en hak ze fijn. […]

Frittata maken

Een frittata is een soort omelet uit de oven. Een alledaags gerecht waar van alles in verwerkt kan worden maar […]

Frisse slasaus van tahin & citroen

Hoe grappig is het als op Foodtube de keukenpersonages op elkaar gaan reageren? Maroeska Metz liet zich inspireren door Jigal […]

Frikandel van langoustines

Als een haute cuisine restaurant en een fastfoodbedrijf de handen ineenslaan kunnen er bijzondere dingen gebeuren. Ter gelegenheid van de […]

Friese dumkes

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit Jonah Freuds boek ‘Koekje‘ Friese dumkes. Eind 2020 is van De […]