Noordzeekrab Written by Ronald Hoeben, juni 4th, 2015 De kreeft gaat door het leven als de koning der schaaldieren, maar zowel de langoustine als de krab heeft eigenlijk […]
Kalfsoog, het vergeten koekje Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Als altijd bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een ‘vergeten’ koekje: kalfsogen. Gemaakt van progresbeslag en gevuld met […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]
Blanquette de veau van Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2021 Joris Bijdendijk, patron cuisinier van restaurant RIJKS* in Amsterdam, verzamelde alle gerechten die hij thuis voor zijn gezin maakt plus […]
Koningsoesterzwam met miso, zoethout en isot biber Written by Ronald Hoeben, april 1st, 2022 Uit zijn boek ‘Land zonder melk en honing’, een vegan versie van zijn prijswinnende boek TLV dat ook geïnspireerd is […]
Vijgen Written by , augustus 20th, 2015 In de Turkse super vind je niet alleen een enorm assortiment van gedroogd fruit, maar ook kisten vol verse verrukkingen. […]
Crispy pork belly maken Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 Francis Tavarez, de jonge kok van Shanghai Bistro laat zien hoe je van varkensbuik onweerstaanbare krokante pork belly maakt. Francis […]