Frittata met spinazie en paprika Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Rits de blaadjes van de tijm en peterselie en hak ze fijn. […]
Crispy pork belly maken Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 Francis Tavarez, de jonge kok van Shanghai Bistro laat zien hoe je van varkensbuik onweerstaanbare krokante pork belly maakt. Francis […]
Moshik Roth revisited Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2018 Met zijn laboratoriumtechnieken verwierf hij zich tien jaar geleden in Overveen een reputatie als ‘de Hollandse Ferran Adria’. Inmiddels is […]
Aardappelkoekjes maken Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2017 Germaanse of Zwitserse aardappelkoekjes van geraspte aardappel zijn bekend als Rösti, Kartoffelpuffer, Reibekuchen of Reibeplätzchen. In wezen gaat het om […]
Kip braden Written by eheroes, april 28th, 2016 Een kip is een lastig object om te garen: niet alleen hol maar ook nog bestaand uit verschillende delen die […]
De rookwortel van Edwin Vinke Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]
Culibaby Kookboek presentatie Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Culibaby is een kookboek vol recepten van sterrenchefs van gerechten die uiteindelijk in de blender belanden om er een baby […]