Frittata met spinazie en paprika

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Rits de blaadjes van de tijm en peterselie en hak ze fijn. […]

Crispy pork belly maken

Francis Tavarez, de jonge kok van Shanghai Bistro laat zien hoe je van varkensbuik onweerstaanbare krokante pork belly maakt. Francis […]

Moshik Roth revisited

Met zijn laboratoriumtechnieken verwierf hij zich tien jaar geleden in Overveen een reputatie als ‘de Hollandse Ferran Adria’. Inmiddels is […]

Aardappelkoekjes maken

Germaanse of Zwitserse aardappelkoekjes van geraspte aardappel zijn bekend als Rösti, Kartoffelpuffer, Reibekuchen of Reibeplätzchen. In wezen gaat het om […]

Kip braden

Een kip is een lastig object om te garen: niet alleen hol maar ook nog bestaand uit verschillende delen die […]

De rookwortel van Edwin Vinke

Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]

Culibaby Kookboek presentatie

Culibaby is een kookboek vol recepten van sterrenchefs van gerechten die uiteindelijk in de blender belanden om er een baby […]