Zeewier-college Written by eheroes, december 15th, 2014 Afgezien van de bekende slierten van groene kussentjes die je als opvulmiddel in een mandje oesters aantreft, is zeewier doorgaans […]
Verboden lunch Written by Ronald Hoeben, april 13th, 2018 Jaarlijks komt een gezelschap op uitnodiging bijeen in restaurant Le Garage voor een lunch met houtsnippen. Dit jaar waren Pieter […]
Met de pont naar Europa Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 De rafelranden van Amsterdam strekken zich al uit tot Zaandam. Het terrein van de voormalige wapen- en minutiefabriek Hembrug, vernoemd […]
Egyptische falafel maken Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Falafel is een wijdverbreid snackartikel, maar Egyptische falafel is een zeldzaamheid. Deze variant onderscheidt zich door de gebruikte grondstof: geen […]
Cees Holtkamp maakt een champagnepudding Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2022 Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]
Steak tartare Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de video maakt Joop Braakhekke een steak tartare, een tafelbereiding in Le Garage. Net als in ooit in de […]
De cassoulet van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Old soldiers never die is zowel een Brits strijdlied als een geruststellende gedachte. Hetzelfde principe is ook van toepassing op […]