Zeewier-college

Afgezien van de bekende slierten van groene kussentjes die je als opvulmiddel in een mandje oesters aantreft, is zeewier doorgaans […]

Verboden lunch

Jaarlijks komt een gezelschap op uitnodiging bijeen in restaurant Le Garage voor een lunch met houtsnippen. Dit jaar waren Pieter […]

Met de pont naar Europa

De rafelranden van Amsterdam strekken zich al uit tot Zaandam. Het terrein van de voormalige wapen- en minutiefabriek Hembrug, vernoemd […]

Egyptische falafel maken

Falafel is een wijdverbreid snackartikel, maar Egyptische falafel is een zeldzaamheid. Deze variant onderscheidt zich door de gebruikte grondstof: geen […]

Cees Holtkamp maakt een champagnepudding

Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]

Steak tartare

In de video maakt Joop Braakhekke een steak tartare, een tafelbereiding in Le Garage. Net als in ooit in de […]

De cassoulet van Le Hollandais

Old soldiers never die is zowel een Brits strijdlied als een geruststellende gedachte. Hetzelfde principe is ook van toepassing op […]