Zwezerik bakken met Imko Binnerts Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2023 Cuisinier Imko Binnerts geniet al vele jaren faam als vis-kok en zijn huidige standplaats is restaurant Puur Zee in Wijk […]
De zalmcroquet van Valuas Written by eheroes, december 16th, 2014 Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]
Hollandse appeltaart (korte versie) Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huisbanketbakker een Hollandse appeltaart. Deze video is een sterk ingekorte versie van […]
De worst van Wateetons Written by eheroes, december 15th, 2014 Meneer Wateetons schreef samen met Sjoerd Mulder het boek “Over Worst”, over hun avontuur met het (zelf) maken van worst. […]
Zeebaars in zoute deegkorst van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2019 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz ontwierp een eetbaar kunstwerk: zeebaars in een zoute deegkorst. Een even simpel als fraai ogend gerecht dat […]
Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2023 Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop, een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]
Pompoen gevuld met verse worst Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]