Tarbot op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Bij het Amsterdamse restaurant Guts (voorheen Guts & Glory) staat, zoals bij zoveel eigentijdse eethuizen, de Big Green Egg binnen. […]
Knipsaté Written by eheroes, december 16th, 2014 Regent het buiten? Binnen grillen dus, op een gietijzeren plaatje, dat overigens een van de meest probleemloze, onverwoestbare keukenhulpjes is. […]
Dorade uit de oven Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Een dorade is een smakelijke, betaalbare vis die zich uitstekend leent voor bereiding in z’n geheel. De dorade in de […]
Shock-o-latier Written by eheroes, december 11th, 2014 België heeft een grote traditie op het gebied van snoep en chocola. Naast een ongelofelijk uitgebreid assortiment snoepjes die vaak […]
Test: melkopschuimers Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2016 Schuimparty in de Foodtube testkeuken. Voor wie graag thuis een cappucino maakt is er tegenwoordig een ruime keuze electrische melkopschuimers. Foodtube […]
Wildplukken: de Eetbare Stad Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2017 Onder de zelfverklarende titel De eetbare Stad schreef Jager/verzamelaar Ellen Mookhoek samen met Geert Timmermans en Anneke Blokker een boek […]
Boter, glijmiddel voor de smaak Written by eheroes, maart 9th, 2015 ‘Du beurre, donnez-moi du beurre’ was de lijfspreuk van Fernand Point, leermeester van keukenpausen als Paul Bocuse, Alain Chapel en […]