Eke Mariën maakt kombu-salade en bouillon van kombu Written by Ronald Hoeben, februari 28th, 2025 Cuisinier Eke Mariën is een groot liefhebber van zeewier en hij snapt niet goed dat zeewier in Nederland zo weinig […]
Egyptische falafel maken Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Falafel is een wijdverbreid snackartikel, maar Egyptische falafel is een zeldzaamheid. Deze variant onderscheidt zich door de gebruikte grondstof: geen […]
Eggs benedict Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]
Eerste verjaardag The White Room Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2017 Restaurant The White Room in Amsterdam, inspired by driesterrenchef Jacob Jan Boerma (restaurant De Leest te Vaassen), bestaat een jaar. […]
Eendenlever met gebakken watermeloen en five spice kruiden Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een zomers gerecht met eendenlever, die hij bakt en combineert met eveneens gebakken […]
Eendenlever met appel Written by Ronald Hoeben, september 27th, 2019 In de keuken van restaurant Bord’eau (1 Michelinster) in Hotel l’Europe maakt executive chef Bas van Kranen eendenlever met appel. […]
Eendenlever à la Bord’eau** Written by , mei 12th, 2016 Richard van Oostenbrugge, executive chef van restaurant Bord’eau** in Amsterdam, presenteert een light versie van foie gras in een ongebruikelijke […]