Bloedworst & slak

Van zijn zelfgemaakte bloedworst maakt Rogier van Dam -patron cuisiner van restaurant Lastage in Amsterdam- een gerecht met linzen, slakken, […]

Steak tartare maken

Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]

Kippenbouillon maken

Keukenmeester René Ameling maakt een breed inzetbaar ingrediënt: kippenbouillon. Die kun je gebruiken als basis voor soepen of sauzen en […]

Joop Braakhekke 70, Le Garage 21

Op 11 april 2011 werd Joop Braakhekke 70, zijn restaurant Le Garage in Amsterdam vierde haar 21ste verjaardag. Voor Foodtube praatte […]

Piccallilly maken met Ricardo van Ede

Bereiding Pekel de groenten: breng 2,5 liter water met het zeezout aan de kook en laat afkoelen. Maak ondertussen de […]

Terrine-college Deel 2

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]

Mayonaise van Casper Holtkamp

Voor mayonaise zijn veel recepten en er staan er dan ook een aantal op Foodtube. Als kok/eigenaar van een lunchroom […]