Galadiner van Les Patrons Cuisiniers Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2018 Van het handjevol Nederlandse koksorganisaties is Les Patrons Cuisiniers een even gerenommeerd als eigenwijs gezelschap, dat in 1992 de krachten […]
Vruchtenroomtaart maken (deel 1) Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2016 Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella […]
De tomaten van De Kas Written by eheroes, december 1st, 2014 In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]
Amandelspijs Written by eheroes, december 9th, 2014 Veel amandelspijs bevat geen of amper amandelen, maar wel witte bonen en veel smaakstoffen. Dat geldt uiteraard niet voor de […]
Ceviche van Coquille Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Gebruikmakend van de friszure azijn van Tromp & Rueb, maakt Bart van Berkel (winnaar Masterchef 2014) een ceviche van coquille. […]
André Chiang in Amsterdam Written by eheroes, december 16th, 2014 Van de honderden restaurants wereldwijd die André heten, is de zaak van André Chiang in Singapore momenteel zonder twijfel het […]
Ribeye Written by eheroes, december 11th, 2014 Volgens de hartstochtelijke carnivoor is van alle biefstukken de ribeye het smaakvolst. Maar er zijn verschillende soorten ribeye in de […]