Galadiner van Les Patrons Cuisiniers

Van het handjevol Nederlandse koksorganisaties is Les Patrons Cuisiniers een even gerenommeerd als eigenwijs gezelschap, dat in 1992 de krachten […]

Vruchtenroomtaart maken (deel 1)

Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella […]

De tomaten van De Kas

In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]

Amandelspijs

Veel amandelspijs bevat geen of amper amandelen, maar wel witte bonen en veel smaakstoffen. Dat geldt uiteraard niet voor de […]

Ceviche van Coquille

Gebruikmakend van de friszure azijn van Tromp & Rueb, maakt Bart van Berkel (winnaar Masterchef 2014) een ceviche van coquille. […]

André Chiang in Amsterdam

Van de honderden restaurants wereldwijd die André heten, is de zaak van André Chiang in Singapore momenteel zonder twijfel het […]

Ribeye

Volgens de hartstochtelijke carnivoor is van alle biefstukken de ribeye het smaakvolst. Maar er zijn verschillende soorten ribeye in de […]