Verse worst met een scenario

Mister Kitchen, een Amsterdams bedrijf in ‘culinaire communicatie & productontwikkeling’ ontwikkelde onder de merknaam Butch & Dutch een aantal verse […]

Fudge maken

Cees Holtkamps foolproof recept van fudge heeft even op zich laten wachten. Het stond weliswaar in de eerste (witte) editie […]

Betty Koster

Frau Antje had de naam, maar als er tegenwoordig een vrouw voor kaas staat in Nederland is dat Betty Koster. […]

De hamburgers van Ter Marsch & Co

Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]

Falafel (deel 2 van 5): de laffa (het flatbread)

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]

Scones maken

Een van de hoofdrolspelers van de high tea is de scone. Die blijkt verrassend makkelijk zelf te maken, zoals Cees […]

Achter de schermen van De Dyck

Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]