Dim Sum maken bij Ron Gastrobar Oriental

Ron Gastrobar Oriental maakt snel naam, mede dankzij de Dim Sum. Onlangs door Hiske Versprille in Het Parool nog gewaardeerd met […]

Dim Sum college van Titi Waber: Sieuw mai

Titi Waber maakt sieuw mai, gestoomde dim sum met een vulling van kippendij en garnalen. Daarbij maakt ze een simpele […]

Dim sum college deel 2: Dumplings

In dit tweede deel van een driedelig dim sum college van Titi Waber, laat Tito zien hoe je dumplings  maakt. […]

Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers

Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…

Desemstarter voor zuurdesembrood maken

Voor het bakken van een zuurdesembrood heb je een desemstarter nodig. Die maak je zelf heel eenvoudig, het kost je […]

Desemstarter maken door Christian Wey

Om zuurdesembrood te kunnen maken heb je een desemstarter nodig. Fermentatie-expert Christian Wey laay je zien hoe je zo’n starterr […]

Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie

Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]