Terrine-college Deel 5

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 5 is de terrine klaar […]

Lastage jubileum op het Schouwburg toneel

Een van de vrolijke bijwerkingen van de corona epidemie was dat door het uitvallen van reguliere voorstellingen er iets anders […]

Appelsalade met spek

Wallz Bossman maakt een salade van de Granny Smithappel van Marlene uit Südtirol in combinatie met de pancetta van Brandt […]

Tagliolini tartufo (pasta met truffel)

De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]

Truffelcollege van Maroeska Metz

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz heeft uit Italië een zending van twee soorten truffel gekregen. Hoe herken […]

Mojito

Bereiding Gebruik een groot longdrink glas. Doe hier de 30ml limoensap in. Voeg de 15ml suikersiroop toe. Heb je geen […]

Julius Jaspers op hete kolen

Met de zes meest voorkomende misverstanden rond het barbecueën rekent Julius Jaspers af. Hij heeft er ook een boek over […]