Terrine-college Deel 5 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 5 is de terrine klaar […]
Lastage jubileum op het Schouwburg toneel Written by Ronald Hoeben, augustus 7th, 2020 Een van de vrolijke bijwerkingen van de corona epidemie was dat door het uitvallen van reguliere voorstellingen er iets anders […]
Appelsalade met spek Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman maakt een salade van de Granny Smithappel van Marlene uit Südtirol in combinatie met de pancetta van Brandt […]
Tagliolini tartufo (pasta met truffel) Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]
Truffelcollege van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz heeft uit Italië een zending van twee soorten truffel gekregen. Hoe herken […]
Mojito Written by , mei 21st, 2015 Bereiding Gebruik een groot longdrink glas. Doe hier de 30ml limoensap in. Voeg de 15ml suikersiroop toe. Heb je geen […]
Julius Jaspers op hete kolen Written by eheroes, maart 17th, 2015 Met de zes meest voorkomende misverstanden rond het barbecueën rekent Julius Jaspers af. Hij heeft er ook een boek over […]