Spareribs college

We kennen Spareribs vooral uit de ‘all you can eat’ sector. Toch zijn spareribs en krabbetjes niet goedkoop omdat de […]

De cauliflower wings van Cannibale Royale

In de keuken van de restaurantketen Cannibale Royale wordt niet uitsluitend vlees verwerkt. Als vegetarische optie is er een bloemkoolsteak […]

Strandkrabben

Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes

Waarom witte chocola geen chocola is

Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]

Challah (brood) van Issa Niemeijer

Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]

Cocktail van king crab

King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]

Het simpele saucijzenbroodje

Kinderlijk eenvoudig zelf te maken: heerlijke saucijzenbroodjes. Je hebt alleen wat half om half gehakt nodig, 2 eitjes, paneermeel velletjes […]