Spareribs college Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 We kennen Spareribs vooral uit de ‘all you can eat’ sector. Toch zijn spareribs en krabbetjes niet goedkoop omdat de […]
De cauliflower wings van Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2025 In de keuken van de restaurantketen Cannibale Royale wordt niet uitsluitend vlees verwerkt. Als vegetarische optie is er een bloemkoolsteak […]
Strandkrabben Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]
Challah (brood) van Issa Niemeijer Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2023 Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]
Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Het simpele saucijzenbroodje Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Kinderlijk eenvoudig zelf te maken: heerlijke saucijzenbroodjes. Je hebt alleen wat half om half gehakt nodig, 2 eitjes, paneermeel velletjes […]